گردشگری در شهرستان کهک قم باید عمومیسازی شود
قم-ایرنا- مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم نسبت به ضرورت عمومیسازی گردشگری در شهرستان تازه تاسیس کهک تاکید کرد.
بهگزارش روابطعمومی روز دوشنبه ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم، علیرضا ارجمندی در دیدار با شهردار کهک اظهار کرد:کهک قطب گردشگری استان است، استفاده از مجتمعهای گردشگری لوکس و گرانقیمت در توان اقشار مختلف جامعه نیست و مردم را نمیتوان از تفریحات سالم محروم کرد، بلکه باید امکانات را به گونهای مهندسی و برنامهریزی کرد که تمام طبقات جامعه از آن منتفع شوند.
وی با اشاره به کمبود تعداد تختهای اقامتی در شهرستان کهک، ادامه داد: اولویت گردشگری در شهرستان کهک توسعه اقامتگاههای بومگردی است چرا که برخلاف گسترش ساخت ویلاهای مُدرن، ایجاد خانههای سنتی علاوه بر حفظ هویت روستا، اشتغال مستقیم و غیرمستقیم نیز ایجاد میکند.
ارجمندی با اشاره به اینکه قم، پایگاه انقلاب اسلامی و مرکز حوزههای علمیه است، افزود: قم را باید یک شهر فرهنگی دانست بنابراین توجه به گردشگری فرهنگی، گردشگری نجوم و رصد ستارگان و ایجاد موزههای دینی و فرهنگی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با با بیان این که کهک منزلگاه ملاصدرای شیرازی، فیلسوف مشهور عصر صفوی است، تصریح کرد: ملاصدرا یکی از بزرگترین فیلسوفان جهان اسلام و بنیانگذار حکمت متعالیه است و خانه تاریخی بجای مانده از او در شهر کهک، قابلیت تبدیل به موزه فلاسفه را دارد.
شهردار کهک قم نیز با بیان این که شهرداری و شورای اسلامی شهر کهک همواره از برنامههای گردشگری حمایت کرده است، گفت: در زمینه طرحهای بومگردی آماده هرگونه همکاری با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هستیم تا از همه ظرفیتهایی موجود در شهرستان کهک استفاده کنیم.
فائزه قمی ادامه داد: صنعت گردشگری در شهر کهک به صورت تک بُعدی و بیشتر در زمینه ارائه خدمات پذیرایی توسعه پیدا کرده است که نیازمند برنامهریزی اصولی در ایجاد تخت و اقامتگاههای بومگردی است.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بوستان کاج در توسعه و عمومیسازی گردشگری در شهر کهک در برنامههای شهرداری کهک قرار دارد.
بخش کهک استان قم طی مصوبه هیات وزیران در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ به بخش ارتقا یافت؛ شهرستان کهک در جنوب استان قم قرار دارد و فاصله آن تا شهر قم ۳۰ کیلومتر است.
Short Link: